Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Bluesmiddag 2024

14 januari 2024 @ 13:30 - 17:00

๐Ÿ“†ย Zondag 14 Januari 2024
๐Ÿ•‘ย Deuren open: 13u30
๐Ÿ“Podium10 โ€“ Biezeveld 10, 5531BX Bladel
๐Ÿ’ถย Gratis Entree
๐ŸŽตย BLUEZ BANDITZ & WHICH TUESDAY
Alweer voor de 11de keer een winterse bluesmiddag in Podium10. Met Which Tuesday een fusion bluesband met een afwisselend blues en blues gerelateerde setlist. En โ€œBluez Banditzโ€ dat is een band waar de blues muziek de boventoon voert, maar waar ook andere stijlen worden gespeeld die de leden van deze band erg aanspreken.. Het wordt weer genieten van de muziek en Brabantse gezelligheid in de prachtige concertzaal van Podium 10 in Bladel.
๐—•๐—œ๐—ข๐—š๐—ฅ๐—”๐—™๐—œ๐—˜ ๐—•๐—Ÿ๐—จ๐—˜๐—ญ ๐—•๐—”๐—ก๐——๐—œ๐—ง๐—ญ:
โ€œBluez Banditzโ€ is een band waar de blues muziek de boventoon voert, maar waar ook andere stijlen worden gespeeld die de leden van deze band erg aanspreken. Een garantie voor een swingend optreden waarbij Rob Kersten (mondharmonica, gitaar, zang), Joost Egmond (toesten), Joop de Graaff (bas), Jan Schellekens (drums, zang) en Gerrit de Groot (gitaar, zang) er voor zorgen dat de toeschouwer wordt beloond voor zijn komst. Alle leden van de Bluez Banditz hebben een meer dan ruime ervaring op het podium en hebben elkaar gevonden door een paar keer bij toeval samen op te treden. Dit beviel zo goed dat de leden hebben besloten er een vast vervolg aan te geven. De repertoire keuze zal bij de toeschouwer zeker in de smaak vallen en is daarom een aanrader voor elke zaal die de Blues een warm hart toe draagt. Van Walter Trout tot Robben Ford en van de Neville Brothers tot Louis Jordan. The Bluez Banditz, een happening!
๐—•๐—œ๐—ข๐—š๐—ฅ๐—”๐—™๐—œ๐—˜ ๐—ช๐—›๐—œ๐—–๐—› ๐—ง๐—จ๐—˜๐—ฆ๐——๐—”๐—ฌ:
โ€œBlues from the Heartโ€
Op dinsdagen stroomt de Mississippi door de regio Eindhoven. Oprechte fusion blues met ruimte voor rock, soul en jazz. Maar altijd weer terug naar de roots: de blues
Which Tuesday (2012) speelt met een bezetting van 2 gitarist/zangers, bas en drums een โ€œbluesmengselโ€ van eigen nummers en covers.
Nummers worden gekozen en geschreven op gevoel. Het enige criterium is dat het lekker moet voelen, en niet toevallig is dat vaak blues en bluesgerelateerde muziek. Plezier en spelvreugde staan daarbij voorop!
De setlist wordt beรฏnvloed door o.a. Clapton (Cream), John Hiatt, Allman Brothers, Tab Benoit, Fleetwood Mac, Steve Miller Band en Watermelon Slim. Naast eigen nummers, komen diverse klassiekers aan bod als ‘Mercury Blues’,’Pride and Joy’ , ‘Riding with the King’, ‘Need your love so bad’,’Sunshine of your Love’, ‘I’m a King Bee en ‘Stormy Monday’.
De band heeft gespeeld op festivals als “BibberBlues” in Eersel, โ€œZilst Bluesโ€ “Nacht voor de Koning” in Lage Mierde, Knegsels Fist in Knegsel, “Backyard Classics” in Eersel, Kuylkamp in Son en Breugel en de “Boerenmert” in Hapert. Op de “Bluesmiddag” in Podium 10 Bladel worden ze vaak terug gevraagd. In de regio Eindhoven wordt regelmatig in cafรฉs opgetreden.

Gegevens

Datum:
14 januari 2024
Tijd:
13:30 - 17:00
Evenement Categorie:

Organisator

Podium10
Telefoon
0497 382860
E-mail
info@podium10.nl

Locatie

Podium10
Biezeveld 10
Bladel, 5531BX
+ Google Maps
Telefoon
0497 382860