Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Leerlingenpresentatie: Johan Hakkens

Podium10 Biezeveld 10, Bladel

De lente staat voor de deur en dat betekent dat de leerlingenpresentaties weer gepland staan! Kom dus je (klein)kind, broer, zus, vriend(in) supporten en genieten van alle talenten. Maar kom ook zeker een kijkje nemen als je geïnteresseerd bent in muziekles. Deze concerten zijn een prima moment om kennis te maken met diverse docenten en je te oriënteren op verschillende instrumenten. Je kan meestal direct starten met muziekles!

Dance Classics – 80’s Disco 2024

Podium10 Biezeveld 10, Bladel

Onze Dance Classics avond is meer dan alleen muziek. Er is een zorgvuldig samengestelde sfeer, met verblindende lichtshows en een verlichte dansvloer, die oplicht in alle kleuren van de regenboog. Laat jezelf onderdompelen in de unieke stijl van de jaren 80. Kom samen met gelijkgestemde muziekliefhebbers en dans de hele nacht door op de grootste hits van toen. Onze DJ’s zullen je meenemen op een reis door de tijd, waarin je herinneringen ophaalt en nieuwe vriendschappen smeedt. Dit wordt een avond waar je nog lang over zult napraten.

€ 10,00

Leerlingenpresentatie: Drumschool ‘FF Drummen’

Podium10 Biezeveld 10, Bladel

De zomer staat voor de deur en dat betekent dat de leerlingenpresentaties weer gepland staan! Kom dus je (klein)kind, broer, zus, vriend(in) supporten en genieten van alle talenten. Maar kom ook zeker een kijkje nemen als je geïnteresseerd bent in muziekles. Deze concerten zijn een prima moment om kennis te maken met diverse docenten en je te oriënteren op verschillende instrumenten. Je kan meestal direct starten met muziekles!