Afscheidsshow Black Swords

Op 3 september neemt Black Swords afscheid in Podium10. Dit gaan zij samen doen met No Silence. De avond wordt afgetrapt door No Silence. Daarna maakt Black Swords haar opwachting en zullen zij de avond vullen met muziek en een verrassing voor het publiek! De deuren openen vanaf 19:30 uur en het entree is gratis.

Black Swords

No Silence

Helaas....

“Wij, de Black Swords, willen jullie allemaal uitnodigen voor ons allerlaatste optreden. Ja, jullie lezen het goed, helaas gaat Black Swords stoppen. Dit komt met teleurstellingen maar dit kan ook weer nieuwe kansen brengen.
 
Om deze prachtige tijd samen met alles wat we hebben meegemaakt af te sluiten, houden we ons allerlaatste optreden op 3 september bij Podium10 in Bladel, de locatie waar het voor ons allemaal begon. Kom vooral kijken want we gaan er knallend uit! We maken er een mooi afscheid van. Hopelijk zien we jullie daar!”
Biografie Black Swords

Black Swords is een rockband uit de Brabantse Kempen die in 2015 ontstaan is. Met een aantal gave optredens achter de rug werden de jongens (Bram Bijnen, Loek Bijnen, Wytze Spierts en Senna Trompetter) in 2017 gevraagd om mee te doen aan het tv-programma “Holland’s Got Talent”. Daar zijn ze met de tweede plaats vanaf gekomen en hebben daar de huidige zangeres Evy Heckmann uit Limburg leren kennen. Sinds HGT is de Black Swords alleen maar verder gegroeid. Ze hebben veel gave optredens mogen doen en ze hebben eigen nummers geschreven zoals: With you, As Fast As We Can Go en Voices.

Helaas gaat Black Swords er mee stoppen. Daarom willen wij jullie allemaal uitnodigen voor ons allerlaatste optreden. Dit komt natuurlijk met teleurstellingen maar dit alles kan ook weer nieuwe kansen brengen. Om deze prachtige tijd samen met alles wat we hebben meegemaakt af te sluiten, houden we ons allerlaatste optreden op 3 september bij Podium10 in Bladel, de locatie waar het voor ons allemaal begon. Wij hopen jullie hier allemaal te zien want we gaan er knallend uit! We maken er een mooi afscheid van. Tot dan!

Op zaterdag 3 september staan Black Swords voor de allerlaatste keer op het podium in Podium10. Entree is gratis en de zaal gaat open om 19:30 uur. Wij hopen jullie hier allemaal te zien. Tot dan in Podium10!

 
 
Biografie No Silence

No Silence is ook van de partij bij het afscheidsconcert van de Black Swords. Waar de band in 2018 voor het eerst bij elkaar kwam, hebben zij intussen naam gemaakt als allround coverband. Met liedjes als ‘Shotgun’, ‘Seven Nation Army’ en ‘Stop Believin’ zorgt No Silence voor het nodige spektakel. Ook verschillende podia hebben al kennis mogen maken met de leden van No Silence, denk hierbij aan: verschillende kermissen, Vrienden van Sint Joris Live en 100% Blaal!