ACOUSTIC SUNDAY

De Acoustic Sunday is terug van weggeweest! Lekker ‘easy’ op de zondag. Kom lekker in de stemming met Mrs. P. Rules & The Red Band. Hun zullen hun klanken ‘unplugged’ ten gehore brengen! Dat wordt dus lekker vertoeven met een speciaal biertje of wijntje!
Β 
π‘©π’Šπ’π’ˆπ’“π’‚π’‡π’Šπ’† 𝑴𝒓𝒔. 𝑷. 𝑹𝒖𝒍𝒆𝒔
Passie en melancholie, rauwe sadsongs, dramalove vol emotie en regelmatig een flinke dosis euforie met buitensporige happiness. Ingetogen en uitbundige (semi) acoustic covers met een persoonlijke twist, geinspireerd door oa Imelda May ,Tom Waits, Janiva Magness, Beth Hart, Damian Rice, Caro Emerald, Tina Dico, Stevie Nicks en nog heel veel te ontdekken. Mrs.P.Rules! houdt van minder bekende parels, waarbij de woorden herinneringen brengen, van weemoed en sadness tot …..verrukking…., en waarvan de melodieen je in vervoering brengen. Huil, glimlach, luister en vooral voel….. laat je meevoeren door Mrs.P.Rules!
π‘©π’Šπ’π’ˆπ’“π’‚π’‡π’Šπ’† 𝑻𝒉𝒆 𝑹𝒆𝒅 𝑩𝒂𝒏𝒅
The RedBand is een 5-koppige band uit de Kempen die bestaat vanaf 2005. Tot 2016 bestond het repertoire uit pop/rock covers uit de jaren 70/80, maar ging het roer om en gingen we ons met veel plezier richten op dansbare soul/disco classics. Hiermee werd menig muziekcafΓ© omgetoverd tot een swingende disco. Na 5 jaar vonden we het tijd om de band weer opnieuw uit te vinden. Iets subtieler, iets rustiger, met de nadruk op samen muziek maken met ruimte voor de eigen invulling; Semi-akoestische uitvoering van fijne popnummers, voor evenementen in intieme, warme en mooie sfeer.
Β 
πŸ“†Β ZONDAG 2 OKTOBER 2022
πŸ•‘Β DEUREN OPEN: 13:30 UUR
πŸ’ΆΒ GRATIS ENTREE
🎡 MRS. P. RULES & THE RED BAND

Acoustic Sunday

Helaas....

“Wij, de Black Swords, willen jullie allemaal uitnodigen voor ons allerlaatste optreden. Ja, jullie lezen het goed, helaas gaat Black Swords stoppen.Β Dit komt met teleurstellingen maar dit kan ook weer nieuwe kansen brengen.
Β 
Om deze prachtige tijd samen met alles wat we hebben meegemaakt af te sluiten, houden we ons allerlaatste optreden op 3 september bij Podium10 in Bladel, de locatie waar het voor ons allemaal begon. Kom vooral kijken want we gaan er knallend uit! We maken er een mooi afscheid van. Hopelijk zien we jullie daar!”
Biografie Black Swords

Black Swords is een rockband uit de Brabantse Kempen die in 2015 ontstaan is. Met een aantal gave optredens achter de rug werden de jongens (Bram Bijnen, Loek Bijnen, Wytze Spierts en Senna Trompetter) in 2017 gevraagd om mee te doen aan het tv-programma β€œHolland’s Got Talent”. Daar zijn ze met de tweede plaats vanaf gekomen en hebben daar de huidige zangeres Evy Heckmann uit Limburg leren kennen. Sinds HGT is de Black Swords alleen maar verder gegroeid. Ze hebben veel gave optredens mogen doen en ze hebben eigen nummers geschreven zoals: With you, As Fast As We Can Go en Voices.

Helaas gaat Black Swords er mee stoppen. Daarom willen wij jullie allemaal uitnodigen voor ons allerlaatste optreden. Dit komt natuurlijk met teleurstellingen maar dit alles kan ook weer nieuwe kansen brengen. Om deze prachtige tijd samen met alles wat we hebben meegemaakt af te sluiten, houden we ons allerlaatste optreden op 3 september bij Podium10 in Bladel, de locatie waar het voor ons allemaal begon. Wij hopen jullie hier allemaal te zien want we gaan er knallend uit! We maken er een mooi afscheid van. Tot dan!

Op zaterdag 3 september staan Black Swords voor de allerlaatste keer op het podium in Podium10. Entree is gratis en de zaal gaat open om 19:30 uur. Wij hopen jullie hier allemaal te zien. Tot dan in Podium10!

 
 
Biografie No Silence

No Silence is ook van de partij bij het afscheidsconcert van de Black Swords. Waar de band in 2018 voor het eerst bij elkaar kwam, hebben zij intussen naam gemaakt als allround coverband. Met liedjes als ‘Shotgun’, ‘Seven Nation Army’ en ‘Stop Believin’ zorgt No Silence voor het nodige spektakel. Ook verschillende podia hebben al kennis mogen maken met de leden van No Silence, denk hierbij aan: verschillende kermissen, Vrienden van Sint Joris Live en 100% Blaal!