Live at Podium 10… Reminder!!!

LIVE AT PODIUM 10... REMINDER!

LIVE AT PODIUM 10... REMINDER!

 

Dit seizoen zal het er ook bij Podium 10 anders uit zien dan anders. Door de 1,5 meter maatregel kunnen wij niet heel veel mensen meer kwijt. Maar Podium 10 zou Podium 10 niet zijn als wij daar geen oplossing voor gevonden hebben! Wij bieden vanaf nu zitconcerten aan van lokale bands en we trappen meteen goed af! Niemand minder dan de band Reminder zal het spits afbijten! Op zaterdag 26 september vanaf 20 uur zullen zij spelen in Podium 10. Deze intieme setting wordt bijzonder en omdat er niet veel kaarten beschikbaar zijn, is het dus zaak snel je kaarten te bemachtigen. Een ticket is 5,00 per persoon. Reserveer je tickets nu via https://www.podium10.nl/26-09-2020-reminder-live-at-podium-10/

LET OP: 
Je kunt alleen reserveren in zitjes van 2 personen (max 2 kaarten per reservering), de stoelen mogen niet bij elkaar worden geschoven.

 

Reminder

In 2016 vierden ze al voor een uitverkocht huis hun EP Release bij Podium 10 en 26 september schitteren ze niet alleen op de schuifwand van Podium 10, maar ook op het podium. We hebben het hier natuurlijk over niemand minder dan de band Reminder!

Een band van nu met de sound van toen, zo wordt de band het beste omschreven. Ze combineren American Roots Music en progressieve Bluegrass tot hun eigen Reminder sound. Kortom: "A Reminder to the good ol’ days"