Maaike Hermans

DOCENT

Naam Maaike Hermans
Man/Vrouw: Vrouw
E-mailadres: info@maaikehermans.nl
Site: /
Geeft les in: Zang en songwriting
Geeft les op: /
Telefoon: /

Zangles:


Als vocal coach werkt Maaike vooral met de CVT-techniek, maar ze werkt ook met elementen uit de Alexandertechniek en de Lichtenbergtechniek. Deze laatste techniek komt voort uit de logopedie. Met deze 3 belangrijke stemtechnieken bekijkt ze welke techniek op welk moment het beste werkt om een leerling zich zo optimaal te kunnen laten ontwikkelen. Indien nodig staat zij steeds in contact met een logopediste voor evt. ernstige stemproblemen. Als vocal coach kan ze helpen meer zekerheid te creëren bij het zingen en er voor zorgen dat er meer ontspanning en dus plezier komt. Naast de reguliere lessen krijg je de mogelijkheid om je te profileren op het podium en samen te werken met andere zangers/zangeressen en muzikanten. 

"Je mag zelf je liedjes uitzoeken en hoeft dus alleen maar te zingen wat je zelf leuk vindt! Wat jij wilt leren wordt behandeld in de les, zonder de belangrijke basistechnieken uit het oog te verliezen! Alle stijlen zijn mogelijk, van klassiek tot rock, van jazz tot country en van musical tot metal. Wil je in de les je eigen liedjes leren schrijven? Dan kan dat ook! Ik help je daar graag mee."  

Het lesgeld voor wekelijks 30 minuten individueel les bedraagt €850,00 per jaar.

Na aftrek van de gemeentelijke subsidie*, de helft van het lesgeld tot een maximum van €370,00 bedraagt de uiteindelijke lesprijs dus €480,00 per jaar.

*Voor jongeren van 6 t/m 20 jaar, woonachtig in de gemeente Bladel is het mogelijk om subsidie aan te vragen bij de gemeente
Voor jongeren van 6 t/m 18 jaar, woonachtig in de gemeente Reusel - de Mierden is het mogelijk om subsidie aan te vragen bij de gemeente.

*Voor leerlingen boven de 21 jaar is er de mogelijkheid om een 10-rittenkaart te kopen à € 300,-. Deze lessen kunnen in overleg gepland worden, zodat je, als je niet kunt, ook niet hoeft te betalen. 

Songwriting:


Maaike heeft veel ervaring in songwriting. Ze schrijft al sinds haar 12e eigen muziek (en voor anderen) en werkte eerder samen met mensen als Barry Hay, George Kooymans, Bill Padley, (grammy winning) Victoria Horn, Alex Forbes en Eric Beall.

Ze kreeg masterclasses van songwriting-goeroe Ralph Murphy (hij schreef Murphy's Law of Songwriting) Ook zat ze in de finale van het Dutch Writers Camp, georganiseerd door Buma Stemra in 2009.

Als het jou leuk lijkt om zelf liedjes te leren schrijven, schrijf je dan nu in! Vanaf januari is er weer plek om individueel 10 lessen van 30 minuten songwriting te krijgen. 

Het lesgeld voor 10x 30 minuten songwriting bedraag € 205,-  Ook hier is het mogelijk om subsidie aan te vragen bij de gemeente Bladel en de gemeente Reusel - de Mierden.

* Voor leerlingen boven de 21 jaar zijn de kosten voor 10 lessen songwriting € 300,-.