Babette Holtmann

DOCENT

Naam Babette Holtmann
Man/Vrouw: Vrouw
E-mailadres: info@babetteholtmann.nl
Site: www.babetteholtmann.nl
Geeft les in: Zang
Geeft les op:  /
Telefoon: 06-42712415

 

In mijn zanglessen staat de wens van de leerling altijd voorop. “Wat wil jij graag doen met je stem en performance?” Samen gaan we op zoek naar je ware stemgeluid. Daarbij besteed ik veel aandacht aan houding, techniek, muzikaliteit, inleving en performance. Mijn specialiteit ligt op het gebied van musicalnummers, maar ik werk ook graag en veel met pop-, jazz-, rock- en licht klassieke nummers.

 

Bij Podium 10 geef ik les op donderdag tussen 14:00 en 15:30 uur en op vrijdag tussen 14:00 en 18:00 uur.

 

Zin om met mij aan de slag te gaan?
Mail of bel mij dan om een afspraak te maken voor een gratis proefles!

 

Kosten (per jaar/38 lesweken)

 

Wekelijks         30 minuten individueel  € 800,00
Tweewekelijks  30 minuten individueel  € 400,00

 

Lessen van 45 of 60 minuten zijn ook mogelijk, evenals losse lessen en duo lessen.

 

Voor jongeren van 6 t/m 20 jaar, woonachtig in de gemeente Bladel is het mogelijk om subsidie aan te vragen bij de gemeente.
Voor jongeren van 6 t/m 18 jaar, woonachtig in de gemeente Reusel - de Mierden is het mogelijk om subsidie aan te vragen bij de gemeente.

 

Bio
Babette volgde een vooropleiding aan het Conservatorium van Maastricht, vervolgde haar studie aan het Western Wyoming Community College in Amerika en behaalde in 2007 haar diploma aan het Conservatorium van Alkmaar. 

 

In 2006 maakte ze haar musicaldebuut in het ensemble van Rembrandt de Musical. In het najaar van 2007 was ze te zien als een van de finalisten in het televisieprogramma Op Zoek Naar Evita. In de jaren daarna was ze o.a. te zien in de musicals Anatevka (Tzeitel/Fromme Sarah) en Heksenwaan (Mette van Ass), het toneelstuk Master Class (Sophie de Palma) en de speelfilms Voorbijgangers (Roos) en Caged (Christine).

 

In 2012 werd Babette moeder van een dochter. Op dit moment combineert ze het moederschap voornamelijk met lesgeven. Ze is werkzaam als zangcoach bij o.a. Centrum voor Pop & Jazz, Centrum voor Musical (Eindhoven) en Podium 10 (Bladel). Ook is Babette een van de vaste gezichten van Team Talento, waar ze zanglesvideo’s maakt voor het basisonderwijs.