MUZIEKDOCENT:

Britt Daniëls

Bedrijfsnaam: Britt Daniëls Muziek

Naam: Britt Daniëls

E-mail: brittdanielsmuziek@outlook.com
Telefoon: /
Proefles: 1 gratis proefles
Prijzen: /
Geeft les in: Theorie & Zang
Lesdagen: Dinsdag, andere dagen in overleg
Lesduur: 30 minuten per week
Extra Informatie: Ik geef zangles in alle stijlen van pop, rock tot musical

Kun jij ook maar niet stoppen met zingen thuis? Maar ben je nog wat aan de jonge kant voor privé zangles? Geef je nu op voor onze groepszanglessen!

  • Waar: Podium10, Biezeveld 10 in Bladel
  • Wanneer: Woensdagavond tussen 18:30 en 19:30 uur
  • Voor wie: Alle kinderen in de leeftijd tussen de 7 en 10 jaar oud

De kosten zijn 10 euro per kind per les, voor kinderen in de gemeente Bladel en Reusel zijn er diverse subsidiemogelijkheden. Vanaf minimaal 5 aanmeldingen gaan we in september 2022 van start!

KOM ALLES TE WETEN OVER Britt Daniëls

Mijn naam is Britt Daniëls, ik ben 22 jaar oud en ik studeer aan de Academie voor Muziekeducatie in Tilburg. Hier specialiseer ik me in musicalzang, zangmethodiek en koor- & orkestdirectie. In de weekenden en vakanties heb ik ook een bijbaantje op een vakantiepark als entertainment. Ik ben geboren en getogen in Bladel, ben bij de harmonievereniging opgegroeid en ik ben op dit moment mijn zogenaamde muzikale vleugels aan het uitslaan op andere vlakken.

Zorgzaam, doorzetter, eerlijk.

Bij mij in de lessen staat voorop dat je comfortabel voelt met wat je doet – dat betekent dat iedereen een apart traject bewandelt in de zangles periode. Wat ik wel heel belangrijk vind: een goede basis creëren wat betreft zangtechniek die we toe kunnen passen in een repertoire wat bij jou past.

Bij wie je zangles wil volgen mag je wat mij betreft helemaal zelf weten, zolang je je maar vertrouwd voelt bij diegene en het gevoel krijgt dat diegene je verder helpt in waar je naartoe wil. Ik heb vooral veel ervaring met kinderen en in het lesgeven. Ik geef al 4 jaar muziektheorieles in de gemeente Bladel en ben sinds een paar jaar ook zanglessen gaan geven, dit bevalt me heel goed!

Op mijn 11e ben ik begonnen bij de harmonie in Bladel, en toen ik 15 was ging ik op zangles bij Podium10. Op mijn opleiding op het conservatorium heb ik me kunnen ontwikkelen tot een echte zangeres.

Zang is een wondermiddel – zoals mijn docenten altijd zeggen: je legt je zieltje bloot. Voor mij is het magische aan zingen dat je mensen mee kunt nemen in een verhaal en ze daarmee kunt raken.

Ik speel trombone en ik probeer soms wat te pingelen op de piano . Ook ben ik docent muziek, geef ik HaFaBra muziektheorie en ben ik dirigent van een koor en een beginnersorkest.

Het leukste, sprekend als docent én als leerling, is vooruitgang zien: wanneer iets eerst niet lukte, maar later (bijvoorbeeld na heel lang oefenen) wel. Of wanneer je samen naar een optreden toewerkt en de leerling zien stralen op een podium. Dan ben ik heel trots!

Ik denk voor velen hier vrij onbekend: Willemijn Verkaik. Zij is een ontzettend goede musicalzangeres die in mijn favoriete musical Wicked heeft gespeeld in Nederland, Duitsland, op West End en op Broadway. En als ik mijn docenten op school moet geloven kent ze elke noot wanneer ze op een repetitie aankomt. De moeite waard om eens naar haar te luisteren!

Laten we zeggen dat ik een beetje in een pech jaar gestart ben met de opleiding (2019, halverwege kwam corona) en tot nu toe weinig de kans heb gekregen om op school op te treden. Maar als het goed is krijgen we nu steeds meer de kans om te laten zien wat we kunnen!

Imagine Dragons! Zij waren echt super goed live.

Hmm. Een beetje moeilijk om te kiezen, ik heb er ontzettend veel!

4 jaar muziektheorie (begonnen in 2018), 2 jaar zangles (begonnen in 2020)