12-11-2016 | Collins Live Experience + BeApple

COLLINS LIVE EXPERIENCE

De Collins Live Experience speelt zoals de naam het al vermoed, muziek van Phil Collins en Genesis.    

Deze 11 koppige band bestaat uit semi en professionele muzikanten, allen met een liefde voor de muziek die Phil Collins solo of samen met Genesis heeft gemaakt.

Begin 2016 zijn door bassist Mark van Sambeeck (Eersel) en toetsenist Ralph Hopstaken(Kempen (DE) muzikanten gezocht om dit mogelijk te maken. Met oud deelnemer aan The Voice Jean Louis Finta werd een waardig frontman gevonden. Een die overigens ook de drums beheerst.

Jean Louis zal u meevoeren door het uitgebreide repertoire en de hits die Phil Collins en Genesis hebben gemaakt. Bijgestaan door een te gekke band,drie backing vocals en een 4 koppige blazerssectie. Kortom, een muzikale avond genieten met de Collins Live Experience.

Voor meer info www.collinsliveexperience.com of facebook .

 

 

BEAPPLE

Wie BeApple kent weet dat deze volwassen band garant staat voor een heel ander geluid dan je op het eerste gezicht zou verwachten. Al vanaf het prille begin wisten de ‘Eindhoven four‘ dat hun band nooit letterlijk de gebaande paden van het Beatles tribute circuit zou gaan bewandelen. Het is precies deze keuze die BeApple al binnen een aantal jaren een aantal fantastische optredens heeft gebracht, op plekken waar ze tot dan toe alleen nog maar over durfden te dromen.

PUZZELSTUKJES

Eind oktober 2006 markeert het moment dat 4 enthousiaste Beatles liefhebbers elkaar tegenkomen. Ze hebben elkaar nooit eerder ontmoet maar al heel snel blijkt dat hun individuele muzikale achtergronden als perfect passende puzzelstukjes in elkaar vallen. Geen wonder dat de bezetting van BeApple sindsdien niet gewijzigd is:

Rik van Stiphout – toetsen en zang;
Alain Leijtens – gitaar en zang;
Niels Tiebosch – bas, gitaar en zang;
Cees van Rooden – drums en zang.

 

Locatie: Podium10
Datum: 12 november 2016
Prijs: € 5
Zaal open: 20:00u
Aanvang: 20:30u

Facebook

NIEUWSBRIEF PODIUM10