Ploeg Revival

In navolging op het welbekende Ploegfestival in Bergeijk, beleven we op 25 maart een indoor herbeleving in Podium10! 5 bands/collectieven zullen deze avond vullen. Must see!!!

Biografie Major Return

Major Return is een eerbetoon aan alleskunner John Mayer. De bandleden zijn sinds oktober 2017 samen en hebben het gevarieerde repertoire van Mayer inmiddels aardig in de vingers. Een van de constanten is het jaarlijkse Ploegfestival waarvoor de band in 2018 hun favoriet mocht eren. Een jaar later speelde MR een indrukwekkende ode aan Jimi  Hendrix op de Ploeg. Tijdens de editie van 2019 zou Coldplay de nieuwe muzikale uitdaging zijn ware het niet dat Corona roet in het eten gooide. In 2022 mocht iedereen eindelijk weer buitenspelen en kon de stadionrock van Coldplay op het Ploegfestival worden gepresenteerd.

 

De band bestaat uit een mix van jonge en door de wol geverfde muzikanten. Ze delen een bewondering voor de levende legende die John Mayer inmiddels is en een passie voor de prachtige energie die het live optreden los kan maken.

 

Biografie Five To One

Wij zijn een coverband van “the doors”, de eerste band die rock en bleus combineerde. Vooral de zanger Jim Morrison stal de show door zijn looks, poëtische teksten en zijn dans rituelen. Jim haalde  alles uit het leven en dat werd hem fataal op zijn 27 levensjaar. Hier door werd hij toegevoegd aan de beroemde club 27.

Voor die tijd hebben ze geweldige muziek neer gezet en die gaan we jullie toedienen tijdens ons optreden. Zowel de hits komen naar voren als riders on the storm, light my fire en love me two times, maar ook minder bekende zoals roadhouse blues en een nummer dat door hun nooit live is gespeeld LA woman.

Kom kijken naar dit spektakel en ga terug in de tijd samen met ons!