No Silence On FireπŸ”₯!

19 november is het zover! Ons allereerste eigen georganiseerd concert dat we in samenwerking met podium 10 gaan geven🀘🏼
Met een voorprogramma met gave bandjes:
@m_ties_original
@art.of.noise1
@on_stage.band
* Gratis entreeΒ πŸ’°
* 20:00 deuren open

π™‰π™Š π™Žπ™„π™‡π™€π™‰π˜Ύπ™€ π™Šπ™‰ 𝙁𝙄𝙍𝙀πŸ”₯!
zaterdag 19 november is het zover! No Silence’s allereerste eigen georganiseerd concert: ‘No Silence On Fire’. Met Art Of Noise, On Stage, M-Ties en uiteraard No Silence zelf. Zie wij jullie ook op 19 november? De deuren gaan om 20 uur open en de entree is gratis!
M-Ties

Binnenkort meer informatie

 

Biografie Art of Noise

Wij zijn Tuur, Teun, Finn, Marijn, Cas en Tyche en samen vormen wij de band Art of Noise. Wij spelen voornamelijk pop en rock nummers. Wij hebben in het verleden al eens meerdere keren gespeeld in Podium10. Ook zijn we te horen op andere evenementen hier in de buurt!

Op de basisschool in groep 7 zijn we gestart als band. Dit was in 2017 nadat er werd gevraagd door een organisatie (NVO) of er kinderen in de klas zaten die een band wilden opstarten. De band begon metΒ  6 jongens. Nu spelen we ondertussen al een tijdje met 5 jongens en een zangeres.

De band begon met de naam de Sixspekjes, maar ondertussen staan we bekend als Art of Noise.

 

Biografie On Stage

Hoi allemaal! Wij zijn Robbie (gitaar), Bouke (keyboard), Tyche (drums), Youri (basgitaar) en Lieke (zang). Wij zijn 16 en 17 jaar oud en we komen uit de Kempen. Samen vormen wij On Stage. In 2018 zijn we begonnen in een andere samenstelling dan nu, maar vanaf eind 2020 spelen we met deze groep samen. Wij spelen voornamelijk pop- en rockmuziek. Onze droom is om te mogen spelen op Pinkpop!

 

Biografie No Silence

Wij zijn de band No Silence en bestaan uit: drummer Joep van de Vijfeijke, gitaristen Fedde Maas en Sten Groenland, basgitarist Casper van Hout en zangeres Birgit Bolte.

Waar wij in 2018 voor het eerst bij elkaar kwam, hebben we intussen naam gemaakt als allround coverband! Met liedjes als ‘Shotgun’, ‘Seven Nation Army’ en ‘Stop Believin’ hebben verschillende podia al kennis mogen maken met ons en dit was steeds weer een groot succes!