Bands ‘N Dance

Lekker losgaan op rock of wat dacht je van lekkere pop? En daarna een gezellige afterparty? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres! Op vrijdag 11 november presenteert Podium10 ‘Bands ‘N Dance’. Een avond waarop je kan genieten van een mix van bandjes zoals Dexter Saint Jock, Lima en natuurlijk als afsluiter De Bas & Thomas Sjow. Wil jij hier ook graag bij zijn? Koop dan direct je tickets voor maar liefst € 5,- in de voorverkoop. Koop je tickets snel ww.podium10.nl/tickets!

Dexter Saint Jock

De Bas & Thomas Sjow

Lima

Biografie Dexter Saint Jock

De band Dexter Saint Jock bestaat sinds 2015. De huidige bezetting bestaat uit Sander Janssen (Gitaar en Vox), Harm Tielemans (Gitaar), Lars Ruwe (Drums) en Niels van der Heijden (Basgitaar). De bandleden halen inspiratie uit de (post-)grunge van de jaren 90 vermengd met helden van nu. In 2016 lanceren de heren hun debuut single BROKEN, gevolgd door de BROKEN Clubtour. De BROKEN Tour brengt Dexter Saint Jock naar onder andere De Pul Uden, De PaaP-Den Haag, Altstadt-Eindhoven en diverse festivals, waaronder Kersenpop, Limuscene, Totaalfestival, Elastiek Festival, Trek Festival, and so on… 2018 staat in het teken van live-spelen en wordt ook de eerste EP van Dexter Saint Jock (Everywhere We Go) een feit.
Een jaar later wordt niet onopgemerkt de single “TELEPHONE” uitgebracht. Met de single Time 4 Us, waar zowel een bandversie als een danceversie van is. In 2021 wordt er een powerballad uitgebracht, genaamd “Another Love”.

 

Biografie Lima

Van een akoestische setting over tot stevige rock. Dat is Lima. Een vierkoppige band die eigen werk afwisselt met covers. Door invloeden van 70’s rock te combineren met hedendaagse nummers, onderscheidt Lima zich met een eigen sound.

 

Biografie Bas en Thomas Sjow

De Bas en Thomas Sjow draait de dikste disco en house bangers met daarover een groovy, funky sausje. De favoriete liedjes van je moeder met een beat waar je zusje vrolijk van wordt. Oud verenigt zich met nieuw; een stamppot met chili-saus zeg maar. Het strand van Oostkapelle, het balkon van Bas, de keuken van Thomas, de verjaardag van tante Ria, waar heeft dit Kempische DJ duo niet gedraaid? Ontstaan tijdens de quarantaine van 2020 om het hele gebeuren wat op te fleuren, is de Bas en Thomas Sjow onder de enorme vleugels van volkszanger en tevens manager ‘Gewoon Jeroen’ geboren en uitgegroeid tot een ongekende act van internationale allure!