24-11-2018 Multiple Choice

THE BOYS ARE BACK IN TOWN:

MULTIPLE CHOICE IN PODIUM 10.

 

De band werd in 1986 opgericht. De bezetting is als volgt: Carl Smetsers (zang en keyboards), Arthur Morpey (zang en bas), Carlo Leijten (zang en drums) en Lowie Seuntjens (zang en gitaar).

Tot 1992 speelde Multiple Choice in binnen- en buitenland maar ook in de regio in de destijds bekende discotheken en zalen en op de Kempische kermissen. Aan optredens geen gebrek. Het gebeurde dat de band zo’n 25 optredens per maand had. De vrije dagen moest dan worden gerepeteerd om het voornamelijk Top-40 repertoire actueel te houden. Begin jaren negentig werd met een laatste afscheidsoptreden in Den Tref in Hapert de band opgeheven en gingen de bandleden ieder hun eigen weg in andere formaties.

Maar in 2015 kwamen de leden nog een keer bij elkaar voor een reünie-optreden en dat beviel zo goed dat besloten werd een doorstart te maken.
Carl, Arthur, Carlo en Lowie hopen dat de bezoekers van het optreden zaterdag 24 november in Podium10 er net zo van zullen genieten als de fans die in de jaren tachtig de optredens van Multiple Choice afstruinden. Ook in Podium10 staan weer stevige nummers van Toto, Cutting Crew en Dire Straits, maar ook hits van Terence Trend d’Arby en Jamiroquai op de playlist.

.

 

Locatie: Podium10
Datum: 24 november 2018
Deuren open: 20:00
Aanvang: 20:30
entree:  gratis

Facebook events

NIEUWSBRIEF PODIUM10
momenteel niet bereikbaar