23-02-2019 Dexter Saint Jock / IN BETWEEN DAYS

Dexter Saint Jock

In 2015 ontstaat Dexter Saint Jock als 3-mans formatie. Singer- Songwriter Sander Janssen ( Bladel) neemt afscheid van het covercircuit en kiest voor eigen muziek.

In Dick en Wim vindt hij een ritmesectie die al jaren met elkaar spelen en de basis voor eigen werk is gelegd.

Het jaar 2015 wordt gebruikt om eigen nummers te schrijven en de muzikale richting verder te verkennen. Met inspiratiebronnen uit de (post-)grunge van de jaren 90 vermengd met melodieuze pop a la Coldplay en Novastar is een eigen sound geboren.

In 2016 lanceren de heren hun eerste debuut single BROKEN, gevolgd door de BROKEN Clubtour.

De BROKEN tour brengt Dexter Saint Jock naar onder andere De Pul-Uden, Podium 10-Bladel, Hofnar-Valkenswaard, De PaaP-Den Haag, Altstadt-Eindhoven en diverse festivals, waaronder Kersenpop, Limuscene, Totaalfestival, Elastiek Festival, Trek Festival, and so on...

In 2017 wordt uitgekeken naar een lead-gitarist en deze wordt gevonden in Harm Tielemans.

2017 staat in het teken van live-spelen en inmiddels is ook de eerste EP van Dexter Saint Jock (Everywhere We Go) een feit en te beluisteren op de bekende streamingkanalen.

In de zomer van 2018 was Dexter Saint Jock op veel festivals te zien.
De rest van het jaar stond volledig in het teken van promotie.
2019 is het jaar van nieuwe songs, veel spelen en het aan zo veel mogelijk mensen de karakteristieke Dexter Saint Jock songs laten horen.
Kijk op de Facebookpagina wanneer ze bij jou in de buurt spelen

Mvg,
Dexter Saint Jock
www.facebook.com/dextersaintjock
Spotify:
https://open.spotify.com/album/0looWSTCMqCeHc3ozyE4as
Youtube:
https://www.youtube.com/playlist?list=PL56ZmJ8wHEbsLImSE2sk4XDgoNMtu6uC-

 

IN BETWEEN DAYS – ROCKSOLID COVERS

In Between Days speelt een gevarieerd repertoire van bekende energieke rocksongs aangevuld met rustiger werk. Zing mee met nummers van Red Hot Chili Peppers, Foo Fighters en U2. Maar ook nummers van bands die wat minder bekend zijn bij het grote publiek, zoals Stone Temple Pilots en Raconteurs. Het muzikale zwaartepunt ligt in de periode 1990 – 2010, aangevuld met uitstapjes richting het heden, zoals Muse, en het verdere verleden zoals Rolling Stones.

Al in 2008 bestond er een oerversie van In Between Days. Dit was het vervolg op de band Murdock, die in kleine kring succesvol was. De naam In Between Days is geleend van een nummer van The Cure. De huidige formatie speelt sinds 2016 enthousiast de zalen plat.

De bandleden van In Between Days hebben hun roots allemaal in de Brabantse Kempen. Ze hebben hun sporen ruimschoots verdiend in vroegere lokale grootheden als Uncle Benz, Spenzer, Stagefever, Tiny Men en Spanking Mosquito. In Between Days bestaat uit:

Franc Landers – Zang
Walter Couwenberg – Drums
Ron van Leeuwen – Bas
Jos van Ham – Gitaar
Marc Camps – Gitaar

 

 

 

Locatie: Podium10
Datum: 23 februari 2019
Deuren open 20:30
Aanvang: 21:00
Entree: €2,50

Koop tickets

Facebook events

NIEUWSBRIEF PODIUM10
momenteel niet bereikbaar