19-10-2018 Frans Turner & The Sleeping Seals / Collide With People

Op 19 oktober is er weer een bandavond met lekker veel muziek en een goed gevulde bar.

Time schedule:

Deuren open: 20u30

Collide with People: 21u00

Frans Turner & the Sleeping Seals: 22u00

Frans Turner & the Sleeping Seals

Vrolijke folk-punker Frank Turner dealt helaas af en toe met wat relatie issues en songs schrijven gebruikt hij als uitlaatklep. Met songs als “Recovery” en “Plain Sailing Weather” laat hij zich van zijn gevoelige kant zien zonder sip te klinken. Zijn muziek de hele wereld overbrengen is zijn missie en als het even kan onderweg muzikanten inspireren is mooi meegenomen. Bij de pakken neerzitten is niet voor hem weggelegd. “Tear down the stars and take up your guitars!”

Take up your guitars and try this at home is precies wat de jongens in Frans Turner & The Sleeping Seals hebben gedaan. Geïnspireerd door Frank’s songs doen ze een poging hem te helpen met het verspreiden van zijn muzikale boodschap. Met een sound die ligt tussen Bob Dylan en The Ramones zijn singer-songwriter en punk liefhebbers meer dan welkom. Hoe hoog je dans skills liggen maakt Frans Turner en zijn slapende zeehonden niet zoveel uit, we hebben graag dat je ze komt vertonen.

Met een verse setlist én toegevoegde trompet brengen Frans Turner & The Sleeping Seals op 19 oktober weer een ode aan Frank Turner. Zowel zijn bekende vrolijke folkpunk nummers als de gevoeligere nummers zullen de revue passeren in een poging Frank's muzikale boodschap verder te vespreiden.

Facebook: https://www.facebook.com/ftsleepingseals/

 

Collide with People

Wij zijn Collide With People, een jonge, enthousiaste indie rockband. Wij zijn 3 beste vrienden die niets liever doen dan onze eigen songs schrijven en lol maken. Remember the name! Of niet. Je kijkt maar!

https://instagram.com/p/BilvnqjFZEu/

 

Locatie: Podium10
Datum: 19 oktober 2018
Deuren open 20:30
Aanvang: 21:00
Entree: € 2,50

Facebook events

NIEUWSBRIEF PODIUM10
momenteel niet bereikbaar