12-01-2019 Most Wanted / The Wibra’s / Sharp Dressed Men

 

Most Wanted

bestaat uit zes jonge muzikanten van wie bij elk optreden hun energie en hun enthousiasme overslaan op het publiek. Vanaf de eerste songs worden de toeschouwers geraakt door de aanstekelijke muziek en staat de hele tent op zijn kop. Ongeacht het tijdstip of de locatie, met alle grote hits van toen en nu in medley vorm bouwen zij keer op keer een groot en geweldig feest.

The Wibra’s

Is een band met potentie, eigenlijk al lang klaar voor eigen nummers, maar ja de rode draadspreuk bij The Wibra’s is:
“ja, des mooi man da moette we doen des echt schon!”

Heerlijk! 4 lamzakken bij elkaar en lekker met hart en ziel coveren! Liefst het stevige rock werk afgewisseld met een gevoelige ballade.
Soms ook Nederlands talig en als tweede liefde de blues.
Van Jimi Hendrix tot de Dijk, via Steppen Wolf naar van Dik Hout.
Soms op de originele manier, vaak op die van The Wibra’s. Maar altijd opzoek naar kippenvel.

Sharp Dressed Men

Deze 5-koppige rockcoverband uit de Kempen weet menig publiek te overtuigen met een gevarieerde set aan rock en pop muziek, van echte rock classics tot recente top 40 hits. Zanger Luke is met zijn 19 jaar een ‘jong’ talent maar staat zijn mannetje tussen de overige bandleden, die net als Luke, muziek als grote passie hebben. Optreden is voor deze jongens een feestje en ze doen er alles aan om het publiek hier in mee te trekken. Dansen, luisteren, genieten of helemaal uit je dak gaan, het kan allemaal bij Sharp Dressed Men.

 

Locatie: Podium10
Datum: 12 januari 2019
Deuren open 20:00
Aanvang: 20:30
Entree: gratis

Facebook events

NIEUWSBRIEF PODIUM10
momenteel niet bereikbaar