11-5-2019 check / the guv`nor

Biografie Check

 

Check is een Nederlandse pop/rock band uit Brabant. Wat in 2014 begon met ‘voor de lol wat muziek maken’ is inmiddels uit gegroeid tot een ambitieus project met eigen nummers.

Stevige rock afgewisseld met power ballads en catchy popsongs. De muziek van Check blijft hangen en voor je het weet sta je mee te zingen!

 

In de zomer van 2018 hebben ze hun eerste single ‘Coolness’ uitgebracht waarvan binnenkort de officiële videoclip uit komt. Inmiddels werkt Check hard aan materiaal voor hun eerste album.

 

Social media

www.checktheband.nl

www.instagram.com/checktheband

www.facebook.com/checktheband

 

The Guv’nor vind zijn ontstaan in het voorjaar van 2017 en is een 4 koppige band met een repertoire van vooral Engelstalige eigen songs. De muziekstijl varieert van pop tot disco, jazz tot swing, easy listening tot World.

De eerste optredens voor deze band zijn gestart in het najaar van 2017 en met tal van andere optredens in het jaar 2018 weet deze band zijn muziek wel te plaatsen op verschillende locaties en podiums.

Laat ons even voorstellen, onze drummer Willy stond in een ver verleden aan de geboorte van de Nederlandstalige band Noordkaap en heeft absoluut kennis en inspiratie op vlak van componeren en arrangementen schrijven.

Onze zangeres Joke heeft al tal van muzikale watertjes doorzwommen en heeft een stem zo vast als een klok. Haar engagement in het schrijven van teksten is een niet te onderschatten meerwaarde voor onze band.

Ook Isabelle ( heel recent komen aansluiten ) heeft een onwaarschijnlijke krachtige stem die zeker van pas komt in ons repertoire. Haar ervaren stem geeft een duidelijke toets van rijpheid aan elke song die we brengen.

En dan is er ook nog Koen, hij is de toetsenman die ideeën aanbrengt bij de vleet en evenzeer muzikaal gedreven is zoals Willy om elke songs tot een goed eind te brengen.

We zijn gehuisvest in het noorden van de provincie Limburg, meer bepaalt te Lommel .

Groeten The Guv’nor.

 

Locatie: Podium10
Datum: 11 Mei 2019
Deuren open 20:30
Aanvang: 21:00
Entree: gratis

Facebook events

NIEUWSBRIEF PODIUM10
momenteel niet bereikbaar