05-10-2019 | Muziektheater Gonnie en Gijsje samen op stap (2+)

“Ik vind het fijn om alleen te zijn, want ik ontdek de wereld”

Dit is Gonnie. Gonnie is een gansje en zit bij de hooiberg. Een klein geel gansje met knalrode lievelingslaarsjes. Op een dag zijn haar lievelingslaarsjes weg… Gonnie gaat op zoek, voorbij de hooiberg en ontdekt de wereld. Daar ontmoet ze Gijsje en samen gaan ze op stap. Ze gaan op ontdekkingstocht. Welke dieren komen ze allemaal tegen? Welke geluiden horen ze? En zien ze de laarsjes nog terug?

Muzikaal avontuur

Gonnie en Gijsje samen op stap is gebaseerd op de prentenboeken van Olivier Dunrea. Met liedjes van Ageeth de Haan beleven Gonnie en Gijsje een muzikaal avontuur voor jong en oud. Gericht op kinderen van 2 t/m 5 jaar.
In hun ontdekkingstocht komen ze er al snel achter dat niets is wat het lijkt. Zo transformeert de wereld om hen heen in een muzikale speeltuin. Een speeltuin waar iedereen welkom is om mee te spelen en te zingen. Gonnie en Gijsje gaan samen op stap. Ga je mee?
In deze voorstelling zullen geen poppen worden gebruikt maar worden de gansjes Gonnie en Gijsje symbolisch verbeeld.

Kira Kool 

Kira Kool is een performer en maakt theater voor kinderen en volwassenen. In 2015 studeerde zij af aan de opleiding Muziektheater. Daarna volgden projecten als Superifcial Supremacy, De Witt of Oranje, IK BEN EEN INTERFACE, CRISPR-CAS en diverse schoolvoorstellingen.
Sinds 2017 is Kira te zien in de jeugdvoorstelling Dikkie Dik en de taart gebaseerd op de boeken van Jet Boeke.

Reserveren

Deze voorstelling wordt in het kader van de Kinderboekenweek georganiseerd in samenwerking met Bibliotheek de Kempen. Reserveer je ticket(s) via www.bibliotheekdekempen.nl en betaal eenvoudig met IDEAL.

 

Locatie: Podium10
Datum: 5 oktober 2019
Deuren open: 9:45
Aanvang: 10:00
Ticketverkoop Bibliotheek de Kempen

Facebook events

NIEUWSBRIEF PODIUM10
momenteel niet bereikbaar