CANCELED 29-10-2017 | Bigband The Nightcats

Helaas ontvingen wij het slechte nieuws dat wegens ziekte het optreden van The Nightcats niet door kan gaan.
Het optreden wordt naar verwachting in het voorjaar ingehaald. Houd onze website en facebook hiervoor in de gaten.
Vanuit Podium10 uiteraard veel beterschap gewenst!

 

Als je aan swingende jazz denkt dan komt een bigband als eerste in je gedachten. The Nightcats brengt onvervalste bigband muziek, swing, ballads en soul!

De band is een initiatief van de stichting Jazz’n Eersel en timmert sinds 2010 aan de weg. Het brede basisrepertoire van The NightCats bestaat uit lekkere bewerkingen van hedendaagse populaire swing muziek, variërend van Michael Bublé tot Caro Emerald, van Harry Connick jr. tot Ella Fitzgerald, aangevuld met niet altijd voor de hand, maar wel altijd goed in het gehoor liggend origineel bigband repertoire. The NightCats onderscheiden zich door juist niet alleen de oude bekende bigband standards van de jaren ’40 te spelen, noch zich te verliezen in ingewikkelde moderne Jazz arrangementen, hoewel ze beide stijlen zeker niet uit de weg gaan!.

Dankzij het enthousiasme van de leden en de ambities en toewijding van Patrick Schmidt is de BigBand The NightCats uitgegroeid tot een jazzorkest van een bijzonder hoog muzikaal niveau. Met speciaal gemaakte arrangementen heeft deze big band al eerder laten zien niet alleen maar sfeermakers te zijn op festivals en feesten, maar ook heel goed een swingend avondvullend concert te kunnen bieden voor een kritisch luisterend publiek in de schouwburg of theater.The NightCats laten u graag horen dat zij van beide markten thuis zijn, er wordt geluisterd maar bovenal ook gedanst!

Locatie: Podium10
Datum: 29 oktober 2017
Entree: gratis
Zaal open: 14:00u
Aanvang: 14:30u

Facebook events

NIEUWSBRIEF PODIUM10